Tuesday, May 21, 2013

Kolm fakti võidusõiduajaloosse



Fakt number üks: 41-el Nürburgring-Nordschleife 24 tunni sõidul võidutses esimest korda uus Mercedes Benz SLS AMG GT3 (kuulus meeskonda nimega Black Falcon), mida nügivad teel edasi tühised 583 hobust.

Fakt number kaks: Nii sitta ilma pole selle võistluse ajaloos veel ette tulnud kui tänavu. Tervelt üheksa tundi võimutses loodus inimese üle enne, kui näiline tasakaal kell 8 esmaspäeva hommikul taastati. Udu vastu on võimetud ka kõige paremad ja kogenumad ning kui siia juurde liita veel tihe vihmasadu ja pimedus, mis teeb võimatuks aduda, kus kohas on rada ja kus algab murulapp, siis jääb üle vaid teadmatuses boksides tiksuda ja loota, et üldse veel sõita õnnestub.

Fakt number kolm: Tiitliga "Elavad Legendid" võivad end nüüd uhkelt varustada neli Eesti pilooti - Keijo Kaasik, Roul Liidemann, Peep Pihotalo ja Erki Koldits, kes koos Ralf Wagneri poolt juhitud meeskonnaga, kuhu kuulusid ka kaks Aamann Racingu liiget Eestist, läbisid Rohelises Põrgus viieteistkümne puhta sõidutunniga 64 ringi ja tulid üldarvestuses 113 kohale (sõitu alustas 175 autot).

Alles Klar!

No comments:

Post a Comment