Thursday, May 5, 2011

Kuulsus härra Mänd




Eesti meediamaastikule on tekkinud uus tõusev täht - Urmas Mänd. Võinoh nii vähemalt arvab Eesti Televisioon. Mina siiski tean, et täpid olid seal nimes liialdus või nagu mu kolleegid tavatsevad öelda, et tegu on okasteta männiga.

Igathahes olgu kuidas oli aga eila, Mai neljandama päeva hommiku nii umbes kella 8:08 paiku esilinastus Terevisioonis üks klipp, mis tehtud tgelikult juba veebruari kuus Valgehobusemäe vaatetornist ajal mil päike uut päeva alustas. Ligi kaks tundi kannatliku külmatrotsi koos kamraadi Henri H.-ga andis tulemuseks paarikümnesekundilise hommikutervituse. Õnneks tuli äge kraam, mis tasus varajase tõusmise ja kannatliku ootamise kuhjaga ära.

Kuna klipiralli terevisioonis jätkub, siis on plaanis sinna ka uut kraami pakkuda, millest allpooltoodud lingi kaudu on võimalus saada ka ülevaade. Tehtud on see mu killukesel puhkusel Pivarootsi kandis ühes toredas mererannas. Seekord siis teemaks loojumine. Sooja oli oodates rohkem, ning seltsi pakkusid seekord kaks luike, kes oskuslikult siiski kaadrisse sattumist vältisid. Sellegipoolest traditsioonilise südamekuju jäädvustasin ma vähemalt mällu jäädavalt.

siin siis lingid. kõigepealt valgehobusemäe http://www.vimeo.com/21943296
ja siis veel pivarootsi http://www.vimeo.com/23229501

No comments:

Post a Comment