Saturday, December 31, 2011

Retrospektiiv 2011


Sellised olid tolle tormaka aasta esimesed minutid. Maailm on kõvasti muutnud vahepeal ning muutused pole jäänud olemata ka nende mõne inimisiksuse elus, kes siia pildile mahuvad. 
Mul oli plaan siia blogilehele üles riputada kaksteist aasta parimat pilti, mis jääksid iseloomustama igat kuud. Plaanid aga muutuvad kui neid täitma asud ning sellest mõttest arenes välja midagi veidi teistsugust. Pilte sai rohkemgi ja selgus, et sellist asja nagu parim kaader otsida on ka suht lootusetu. Kõik pildid, mis oled otsustanud alles jätta on iseenesest juba tiitliga parim.
Mäletan, et just hiljaaegu pidin vastama küsimusele, et palju siis pilte see aasta tehtud on. Ega ma neid lugenud pole, kuid kõhutunne ütleb, et sellises tempos jätkates tuleb õite pea katikuremont ette võtta või ehk isegi uuema kere peale mõelda. Aga seniks tänud jaapani inseneridele, kes on võtnud vaevaks niigi vastupidava kaamera ehitada. Ja veel suuremad aitähhid kõikidele teile, kes te olete lubanud mul aja lugu jäädvustada ning tahtlikult või tahtmatult selle nimel ka pildiotsija eest läbi vilksatand. 
Aja lugu kestab veel kaua kaua, meie osa on siin sama suur kui Higgsi Boson ja sama tajutav kui Tume Aine, kuid sellest hoolimata on vähemalt viivuks olemas midagi, millest muidu ehk aru ei saagi kui temast mingi jutt või lugu või ehk pilt maha ei jää. Ja selle tõestuseks minge nüüd vimeosse ja meenutage korra mööduvat aastat.


Head Uut!!!


No comments:

Post a Comment