Friday, February 11, 2011

Kaevuluugid - Manhole Covers




Ammune blogipostitus Ugly Shit pidi kunagi päädima minu ülevaatega Parose ägedatest kanalisatsiooni kaevuluukidest, mis jäädvustatud soojal suveööl taskulambivalguses.

Kaevuluugid on endiselt lahedad ning omapärased, mistõttu tasus oodata kuni olen nad ära unustanud ja siis taas üles otsinud, et neid värske pilguga vaadata.

Kui välja arvata esimene pildiprojekt, mis algas juba 2008 aasta sügisel ja siiani veel oma lõppu ootab, siis see on tegelikult ametlikult esimene läbimõeldud ja edukalt lõpule viidud pildiprojekt. See mida hetkel siin esitlen on juba nn. re-mastered extended cut ehk eestikeeli röstitud ja võid peale määritud lõige.

Tegelikult annab see põhjuse oma vanas materjalis rohkem ringi tuulata. Punkt A kasvõi juba sellepärast, et mõni hea kaader avastada, mis ootab siiani tegemist ja punkt B esimene terabait hakkab varsti kukkuma, seega et mitte kohe jälle poodi tormata uut sisest ja välist kõvaketast soetama oleks paras aeg asuda karmi kriitikaga üle vaatama, mis kama annaks fotopööningult jaanilõkkesse toimetada. Praktika on juba olemas, kui kreekas sai igatsoodu materjali kõvasti koomale tõmmatud, et ainuüksi originaalfailidki väiksele kõvakettale ära mahuksid. Napikas.

Galerii ülal: http://urmasmand.viewbook.com


No comments:

Post a Comment