Sunday, February 27, 2011

Seenetuum


Nüüd, see kõik juhtus küll Eesti Vabariigi aastapäeva hommikul nii kümne paiku kui siinkõneleja oma luugid lahti lõi ja voodis istukile kargas, et aknast paistvat imelikku pilvemoodustist uurida.

Selleks, et mitte valede faktidega kodumaa rahva seas paanikat külvata tegelesin viimased päevad jõudsalt selgitustöö tegemisega, et mis siis ikkagi plahvatas või kas plahvatas ja kui plahvatas siis kuidas ning mida moodi edasi peaks tegutsema.

Lugupeetud kodanikud. Nüüd mõned loetud ööpäevad hiljem võin täie kindlusega öelda, et riigipöörde katsega tegu ei olnud, samas polnud tegu ka tuumakatsega, tegu polnud üldse mitte tuumaga. Dokumentaalkaadrit aluseks võttes suundusin ma otsima suitsukollet, mille leidmine andis kahjuks kinnitust, et tegu oli järjekordse valimispropaganda ürituse korraldamisega, kus kõik poliitbroilertie suud lubadustest suitsema olid läinud ning see paks tomu siis korstna kaudu teed kõrgematesse õhumassidesse otsima olid asunud.

Olgem ettevaatlikud.

Juhul kui te nüüd saite sellest suitsupilvest ajukahjustuse või tunnete end kuidagi imelikult nii vahetult enne valmisi, siis otsige üles NO99 valmiskooli vidjod ja küll Jaak Prints teid juba järje peale aitab.
Üks Kõigi, Kõik Eesti Eest.

No comments:

Post a Comment