Thursday, September 20, 2012

Audruriiiing-riiiiiing-riiiiingggg













Uuemat sorti Audruring on nüüd ära nähtud ja mõnusas suvelõpu õhtupäikese valguses ka paar rahuldavat pilditabamust kirja saadud. Ei saa muidugi kirumata jätta Taat Ilma vigurdamist. Sai kõik korralik vihmakate käepärastest vahenditest kaamera ja toru ümber heegeldatud ainult tõdemaks, et see ainsatki tilka vihma ei saanud. Küllap arvas mösjöö Ilma et ta on seekord mu aparatuuri suhtes armulikum võrrelduna tolle paduvihmahunnikuga, mis U19 jalka EM-i finaalis talle osaks sai.
Kuna mulle langes jälle osaks õnn kanda pressivesti, siis pääsesin ka raja sirgete ja kurvide ja kallakutega vähe paremat tutvust sobitama. Üldiselt on fotograafi jaoks liikumine ümber raja suht mugav ning rada ise ka vägagi kompaktne, seda nii läbitava distantsi kui ka vaatenurkade suhtes. Pilt turvabarjäärist eespool aga nii mugav ei paista. Loik siin ja mullahunnik seal. Äärekivid ootavad ka oma aega ja värvi. Aga mis siin viriseda. Võrreldes varasema olukorraga on nüüd kohalikel võidusõiduhuvilistel üks korralik pedaalitallamiskoht pikaks ajaks olemas. Mõeldes kui kaua kohalikku jalgpallimekat lihvitud on ning ta ikka kuidagi poolvalmis tundub, siis küllap tuleb ka sellel ringrajal veel kõvasti aega ja vaeva näha, et ta kunagi hakkaks meenutama ligilähedaseltki seda, mis autokäädis kokku sai klopsitud.
Pildimaterjal annab ülevaate 15 septembril toimunud BMW 325 Cup võidukihtuamisest ning Vormel-Baltic'ust, kus osalejate seas ka noor ja vihane tütarlaps Nanci Ristla oma sõidumeisterlikust lihvib.

No comments:

Post a Comment