Sunday, January 30, 2011

Topelt ei kärise



Niisii. Ei mäletagi kohe millal viimati nii päikeseküllane talvepäev on olnud. Mis eriti rõõmu valmsitab on muidugi loojangu ajaks õigesse kohta kogunenud pilvkate, mis suutis taaskord tundeküllast valgusshõud pakkuda. Pagana hea on ikka neljasajast teled kasutada. Sukeldumine pilvemaailma pole kunagi olnud nii lihtne ja rikkalikku tulemit pakkuv.

Aga ega siis sellist pühapäeva saa ära raisata. Tuleb võtta oma fotokola kaenlasse, suunduda pooltühja akuga auto juurde, panna plaadimängijasse Epliku Randalu kooskõla üllitis ja võtta suund linna lähiümbrusesse pildimaagiat otsima. Loomulikult koos modelliga ;) aga kõigest sellest peatselt, hetkel jätan teile vaatamiseks selle nö. teaseri, et säiliks põnevus ja te saaksite omakeskis esitada küsimusi stiilis "kesselaulabköögis"

Ja enne ilma peebu ilmateadet veel mõned teadaanded ka.
Riputasin hiljuti üles kaks ajapildistusvidjot vimeo nimelisse keskkonda, mis pajatavad minu tegemistest ja olemistest soojas ja suvises Kreekas. Lingid on järgmised
http://www.vimeo.com/18812534
http://www.vimeo.com/19142727

mõlema vidjo vaatamiseks kasutage parooli: hisa2010
ja ärge unustage kõlareid sisse lülitamast, sest muidu jääb pool mõnust olemata.

Ning kui sellest veel ei piisa siis luban piiluda ka sellist lehte nagu
http://urmasmand.viewbook.com

Seal siis valikuliselt üleval enda arvates oma pisikese pildikarjääri parimat kama. Leht on aus ja mõeldud terve ekraani ulatuses piltide vaatamiseks, niiet julgelt pressige "fullscreen" ja "play" nuppu kui need üles leiate või siis sõeluge nooltega piltide vahel. Peatselt on lehele oodata ka uut materjaali. Loodetavasti muutub see rutiiniks.

No comments:

Post a Comment