Thursday, September 30, 2010

Klassika

Tere

Kui juhtute Santorinil 33maja n6utama, siis miks mitte kylastada Villa Popi nimelist kohta. Peale sadamas maabumist ning marsa n6utamist j2tkub teekond tiheda liiklusega t2rpentiinidel, kuna sadam teatavasti all orus asub.

Kui veab ei hakka teil pea ringi k2ima ajaks, mil olete j6udnud yles m2gede otsa. Sealt j2tkub s6it juba palju meelekindlama olekuga Fira linna suunas, kus m2rks6naks on mida suurem masin, seda ylbem s6idustiil. T2navate laius pole oluline.

J6udes suure ATV rendikeskuseni, millest annab m2rku kriiskavpunane ATV maaling v2ljuge masinast ainult uste kaudu. Edasi v6tke suund trepist alla, kuid 2rge tormake, kuna suhteliselt kohe tuleb v6tta t2isnurkne kurv vasakule. P2rast m6ningast s3rki suundub tee alla paremale, kus on v6imalik valida trepi ning kaldtee h2mmastava maailma vahel. Olles sooritanud maabumise j2rgmisel tasandil tuleb teha kiire vasak-parem-vasak haak, samas ei tohi unustada k6htu sisse t6mbamast, kuna avaus millest l2bi tuleb minna on v2ljakutsuvalt kitsas.

Edasi j2tkub teekond lameda paremkurvega allapoole. Olge t2helepanelikud, kuna jalagde alla j22vad stiilipuhtad sinivalged terpiastmed ning nool, mis eksitavalt vastupidist suunda n2itab. Eelviimane kurv tuleb j2llegi vasakus suunas, millele j2rgneb j2rsk laskumine k6ige alumisele tasandile, aga enne veel kui j6uate retseptsiooni viiva trepini saate viimast korda nautida premp33rde esteetilist v6lu.

V6imas

1 comment:

  1. Et sul seal Villa Popis ka jalga oleks keerutada siis tee järelkuulamist Raadio 2 saatest Muusikanõukogu (1. oktoober) ja raputa tuharaid loo 5 loops - Muzzy järgi. Head eesti muusikat sulle sinna Kreekamaale:)

    ReplyDelete