Tuesday, September 14, 2010

Puhkus ja mis sellest siiani on v2lja tulnud




Seesuur, et sai pyhap2eval tehtud paaritunnine tuur saarel ja esimesed muljed on siis j2rgmised :)

Saar pole teab mis suur aga ta on parajalt m2gine ja teda ymbritsevad teised suuremad ja v2iksemad saared. Kahelt pildilt paistab siis ka Naxos, kuhu oli vist ka plaan minna mingi aeg.

V2ga selge ja yhine stiil on majade v2ljan2gemisel. K6ik on lumivalged ning tavaliselt taevasiniste uste ja akendega, justnagu vaataks koguaeg kreeka lipuv2rve. Kuigi ma pole kaotanud lootust leida veidi fantaasiakyllasemat seletust sellele, on praktiline seletus v2ga eluline - peegeldada eemale soojust. Seda siin jagub nagu ka p2ikest.
P2ike on Kyklaadide saarestiku s6ber. Kui sai r22gitud siin miski hetk koolirahvale, et meil on neli aastaaega ning, et sel suvel juhtus olema ootamatult soe ja p2ikeseline, siis kohaliku fakulteedi liikmed oskasid selle peale kosta, et ka siin oli ootamatult teistsugune suvi. M6elda vaid nad said koguni kahel p2eval vihma. Ja nyyd, mil mina siia j6udsin oli siis kolmas p2ev. No tegelt oli see selline jube kiirelt vahemerd yletav tormipilv, mis kallas k6ik oma veerandtunnise olemasoluga yle, v2lgatas paaril korral ning liikus siis edasi. Need pildid p2rinevad siis sellele j2rgnenud p2evast, ainukesest p2evast siiani, kus on olnud ka m6nusaid pilvi, mida pildistada.

No comments:

Post a Comment